free website design templates

Novitete 

V naši optiki sledimo sodobnim trendom tako na področju okulističnih storitev kot tudi na področju izbire korekcijski, sončnih in športnih očal.

Sončna očala so sestavni del opreme vsakega aktivnega športnika.

Izdelamo vam visoko kakovostna stekla po meri za vas..

Priporočamo:

*POLARIZACIJSKA stekla, preprečujejo neprijetno bleščanje, ki se odbija od gladkih površin, kot so cesta, voda in sneg. Stekla vam nudijo 100% zaščito UVA in UVB žarkov. Odporna so na mehanske obremenitve in visoko temperature. Z nanosom trdega sloja bodo stekla odporna na praske.

*NXT POLARIZACIJSKA stekla (ultra lahka in nelomljiva). Te povečajo vizualno doživetje z nadziranjem neprijetnega bleščanja (LIGHT TRANSLATION TEHNOLOGY) in so primerna za najbolj zahtevne oblike očal. Nudijo 100% zaščito UVA in UVB žarkov. 

Optična čistost za najbolj zahtevne uporabnike. Izdelana so iz materialov TRIVEX©, nove generacije polimera, razvitega za vojaško letalstvo. Popolno ravnovesje vizualnih in fizičnih zmogljivosti. Visoka odpornost na udarce. 

Stekla vam obarvamo po želji od 10 do 95% zatemnitve, kategorija filtra od 1 do 4, (siva, sivo-zelena, ali rjava barva), možni so barvni prehodi (zgornji del stekla temen, spodnji svetlejši). 

Ta stekla predstavljajo najvišjo optično kakovost in najvišjo tehnologijo na trgu. 

Stekla, ki so proizvedena s to tehnologijo,
so vrhunski personalizirani izdelki

Naslov

OPTIKA ALEŠ d.o.o.
Janka Puclja 9
4000 Kranj 
KJE smo na karti?

Kontakt

Email: optika@optika-ales.com
Telefon: +386 (0) 4 232 44 71
Mobile: +386 (0) 51 360 563
Lokacija: Gmaps